"Брате више ти ни челенџ не може помоћи": На трибини Централног терена "славе момачко вече"

Милош Васиљевић
На трибини Централног терена "славе момачко вече"
Foto: Милош Васиљевић | На трибини Централног терена "славе момачко вече"

БАЊАЛУКА – Велику пажњу на полуфиналним мечевима Српска опена привукла је група младића обучених у наранџасте мајице на којима се налазе необични шаљиви натписи.

"Брате више ти ни челенџ не може помоћи",  "Game, Set, Married“ уз оне везане за шљаку, форхенд али и сервис, неке су од порука које је носила весела дружина која је уживала у оба полуфинална сусрета.

-Друг Александар Гверић који живи у Швајцарској  жени  се па смо за њега осмислили оригиналне „тениске поруке“ како би смо прославили женидбу. Момачко вече почело  је синоћ, а у склопу тога имали смо активности и на полуфиналним мечевима Српске опена - каже ово за "Глас Српске" идејни творац једне од најоригиналнијих честитки Љубиша Ескић.

Очекивали су најбољег тенисера Новака Ђоковића у самој завршници Српска опена, па свима на леђима пише "Ај Ноле", али  овај „промашај“ није им нимало покварио расположење и уживање на турниру.

Како каже Ескић, Александрова свадба је почетком јуна, али су одабрали овај термин за момачко вече.

- Дружимо се цијели живот и волимо спорт, па смо хтјели да и на овај начин обиљежимо момачко вече, које полако прелази у момачки викенд. Нас је 20 у екипи и сви смо обучени у наранџасте мајице на којим су натписи искључиво тениском терминологије. Младожењи је, наравно, припала она са натписом "Game, Set, Married“ - рекао је Ескић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана