Аргентинка која обожава Ђоковића на Српска опену

ГС
Аргентинка која обожава Ђоковића на Српска опену

БАЊАЛУКА - Колика је тениска и спортска величина Новак Ђоковић доказао је небројено пута до сада, и са правом се може рећи да његов лик и дјело повезује људе широм свијета.

Ако би вас икада питали какве везе имају Аргентина и Србија, осим темперамента, од сад можете да кажете и име Силвине Фунес.

Иако можда досад никада нисте чули за њу, свакако да би требало, јер је ова Аргентинка због Новака Ђоковића промијенила чак и државу у којој је провела цијели свој живот. 

Због љубави према Ђоковићу, преселила се из Аргентине у Србију, а све да би, како каже, могла чешће да иде на његове мечеве. 

"Од прошле године живим у Србији. Обожавам Новака, он је најбољи на свијету", каже Силвина за "Независне новине". 

А због Ђоковића је, додаје, стигла и у Бањалуку. Присуствоваће његовом мечу који српски тенисер игра данас. 

"Јутрос сам дошла у Бањалуку. Диван ке град, али нисам пуно стигла да погледам јер сам убрзо дошла овдје", поручује Силвина. 

Она је, што је посебно занимљиво, предсједник Новак фан клуба. Такође, администратор је Инстаграм странице Новак Дјоковиц Фан Цлуб, коју прати више од 73 хиљаде људи, а између осталих и управо Новак Ђоковић.

"Нисам још сигурна да ли ћу успјети да погледам све његове мечеве. Надам се да хоћу", казала је Силвина, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана