Ана Ивановић: Свака част Ђоковићу на врхунској форми

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић изјавила је да је фасцинирана игром Новака Ђоковића и навела да је одушевљена његовом врхунском формом.

Српски тенисер је прије два дана освојио рекордну седму титулу на Завршном АТП Мастерс сезоне у Торину, пошто је у финалу побиједио Италијана Јаника Синера 6:3, 6:3.

"Сећам се да ми је Рафаел Надала 2008. рекао: 'Не знам колико ћу издржати', пре свега због повреда. Ево га Ђоковић, бори се. Та чињеница да је Новак толико јак и здрав ми је стварно фасцинантна, свака му част на томе", рекла је Ана Ивановић у подкасту "Алесто".

Ђоковић је раније обезбиједио прво мјесто на АТП листи на крају године, осми пут у каријери.

"Дефинитивно, сви ми сазримо и године донесу своје, искуства нека. Ђоковић се дефинитивно променио. И он је некако човек, више није дете и оно што смо били када смо имали 18 година. Мислим да се сви ми константно мењамо", додала је некадашња српска тенисерка.

Ђоковић је јуче започео 400. недјељу на челу АТП листе. Ана Ивановић се повукла из тениса крајем 2016. године.

"Искрено, нисмо размишљати да ће толико трајати. Оно што ми је стварно фасцинантно је то како Ђоковић успева да одржи тело у форми. Напоран је спорт, велики је утицај на тело, видимо и по Федереру и Надалу", изјавила је Ана Ивановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана