Алкарас извиждан након побједе (ВИДЕО)

Г.С.
Алкарас извиждан након побједе (ВИДЕО)

ЛОНДОН - Шпански тенисер Карлос Алкарас добио је звиждуке током говора након побједе над Данилом Медведевим у полуфиналу Вимблдона.

Алкарас ће у финалу играти против бољег из дуела Новака Ђоковића и Лоренца Музетија, а истог дана ће се за трофеј на ЕУРО борити Шпанија и Енглеска.

“Нисам 'нов' више. Нисам знао како ћу да се осјећам прије оног финала. Покушавао сам да радим уобичајене ствари. У овом новом финалу биће добар дан, за све Шпанце”, рекао је Алкарас, након чега је добио звиждуке са трибина, преноси Б92.

Пробао је да се извуче Карлитос.

“Нисам рекао да ће Шпанија да побиједи. Рекао сам само да ће бити забаван дан. Биће тежак меч, добар тенис. Погледаћу и следећи меч, радујем се финалу у недељу”.

Укратко је анализирао и меч против Медведева.

“Драго ми је што смо играли напољу, другачији услови. Задовољан сам. Боље је почео, доминирао, сервира, ритернирао добро. Било ми је тешко, али сачувао сам нерве на почетку другог сета. Тек послије 3:1 у другом сету нашао сам праву игру коју сам тражио. Добро сам се кретао и одиграо добар меч”, казао је Карлос.

 

"It's going to be a really good day for Spanish people as well, with the Euro Cup."

Carlos Alcaraz said this, while standing on Centre Court at England's biggest tennis tournament. #Wimbledon #EURO2024 pic.twitter.com/qadMZIS8CA

— TSN (@TSN_Sports) July 12, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана