Ако освоји Гарос, Ђоковићу дочек у Бањалуци

Д.Д.
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Најбољи тенисар свијета Новак Ђоковић се напунио позитивном енергијом у Бањалуци, истиче његов брат Ђорђе, директор турнира Српска опен који се одржава у највећем граду Српске.

Иако је поражен у четвртфиналу Српска опена од Душана Лајовића, Новак је у Бањалуци испунио циљ да подигне расположење и наставио припреме за главни испит сезоне а то је Ролан Гарос.

Након огромне подршке коју је имао током боравка у Бањалуци, новинари су питали да ако освоји Ролан Гарос да дочек буде у граду на Врбасу.

- Зашто да не ? Предложићу Новаку, могу само да замислим какав би то дочек био након ових сјајних дана.Било би 200 000 људи. Сигурно је да он има још шта да покаже. Не сумњам  да ће достићи рекордан број Грен слем титула, тако да ће се то већ десити на Ролан Гаросу, Вимблдон или Ус Опену. Има он много горива у себи. Хаха како не воли гориво више зелену енергију да кажем да је напунио батерије- истакао је Ђорђе.

Директор турнира се након пораза није чуо са братом.

-Нисам се уопште видио са Новаком. Био је видно нерасположен, а немам информацију да ли остаје или иде. Надам се да остаје још мало са нама. Јесте доживио пораз, али то је нормално у спорту. Новак није у најбољој форми, али не смијемо заиста омаловажити сјајну партију Лајовића. Не треба му одузимати ову побједу причом да Новак није најбољи, јер је Душан одиграо сјајан меч и заслужио је побједу и да се прича о њему и одличном тенису који пружа. Кецмановић је такође одиграо сјајан меч против Лехечке који је у невјероватној форми. Добио је други сет са нулом и сјајно је видјети домаће тенисере у доброј форми на нашем турниру. Срећан сам и надам се да ће најбољи да побједи а надам се да ће то бити домаћи тенисер- додао је Ђорђе.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана