Сакраменто пуца по шавовима?

Б92
Сакраменто пуца по шавовима?

Бади Хилд, кошаркаш Сакраменто Кингса, критиковао је тренере, играче и челне људе франшизе из Калифорније.

Кингси су поражени послије два продужетка од Тимбервулвса, а генерално цијела екипа одиграла је исподпросечну партију шутиравши очајних 37/107 (34 одсто из игре).

Бади је из игре шутирао 6/20, тројке 3/11, а на посљедњих неколико дуела има веома лоших 20/78 (25 одсто).

"Утисак је да смо сви збуњени, тренери и сви... Имамо проблем, тренери као да су престали да верују у нас. Човјече, тако је како је. Они (тренери) имају играче на терену и једноставно морају да их подржавају", рекао је Хилд.

Бади у посљедње вријеме игра слабо, против Хјустона је шутирао 3/16 из игре и није био на терену у 4/4, док је против Минесоте пресјдио скоро цијелу четврту – тренер га је вратио на четири минута до краја.

"Само желим да играм и погађам. На посљедња два дуела имам осјећај као да ми тренеру не вјерују. Ја сам играч, и без обзира шта, мој посао је да изађем на терен када ме тренер позове и такмичим се на највећем могућем нивоу. И, ако моји саиграчи виде да се мучим, знам да ће ме и даље гурати и подржавати".

У првом продужетку Хилд је играо само минут и 11 секунди.

"Да ли сам изненађен (што сам мало играо)? Мислим да уопште нису жељели да ме убаце у игру. Разлог зашто сам ушао јесте јер смо губили три и била нам је потребна тројка", казао је Бади.

Хилд је играо у другом продужетку, постигао је пет поена, али је промашио шут за побједу.

"Био сам потпуно сâм, али промашио сам", закључио је Хилд.

Овакве изјаве Хилда подигле су велику прашину у престоници Калифорније и чини се да су Кингси поново "они стари", односно да поново имају унутрашње проблеме због чега већ више од деценију нису били у плеј-офу.

Подсјећамо, Хилд је на почетку сезоне потписао четворогодишњи уговор у вриједности од 94 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана