Погледајте напад хулигана на играче "Радника" из Бијељне

ГС
Foto: Принтскрин

Група хулигана каменовала је у сриједу навече аутобус у којем су се налазили јуниори КМФ Радника из Бијељине након четвртфиналне утакмице Купа Републике Српске у малом фудбалу против КМФ Брчко Здравље у Брчком.

Иако су хулигани били избачени из дворане због вријеђања гостујућих играча током саме утакмице, након ње су причекали аутобус и напали га камењем. Срећом, нико није повријеђен.

КМФ Радник позвао је надлежне институције, укључујући Фудбалски савез Републике Српске, ФС БиХ, медије и друге, да казне и идентификују извршиоце овог напада. Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ, затражио је хитну истрагу овог догађаја, док је Министарство породице, младих и спорта РС осудило овај вандалски чин, преносе Независне.

"Нажалост, немиле сцене нас враћају у прошлост. Сви који познају стање у КМФ Радник знају да су сви људи разних националости добродошли у наш клуб. Послије турнира у Сарајеву, гдје су нападнути Срби, па након ових догађања у Брчком, шта је сљедеће? Треба ли неко настрадати па да се сви заједно запитамо гдје ми то живимо?" наводе, међу осталим, у клубу из Бијељине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана