Крстајић више није предсједник Радника

Д. Р.
Крстајић више није предсједник Радника

БИЈЕЉИНА - Младен Крстајић више није предсједник Радника, пошто је на сједници Управног одбора поднио неопозиву оставку на ту функцију. За сада нису познати детаљи зашто је прослављени фудбалер и бивши селектор Србије донио овакву одлуку, али ће дефинитивно много недостајати Бијељинцима, који су за вријеме његовог мандата направили највеће успјехе у историји.

Трофеј Купа БиХ и два пута излазак у Европу у четири године остаће уписани као златно доба Радника, који и ове сезоне добро гура у Премијер лиги и Купу Српске, док је завршио такмичење у Купу БиХ. Осим резултата на терену, клуб је урадио много и када је у питању инфраструктура.

Управо захваљујући донацији Крстајићевог пријатеља Ивана Ракитића Градски стадион добио је семафор, а од прољећног дијела сезоне моћи ће да се играју и утакмице у ноћном термину јер је постављање рефлектора у току. Уз то, Радник је инкасирао и озбиљну своту новца за наше прилике продајом Самира Мемишевића, Дине Беширевића и Бесима Шербечића, а тренутно су на радару Владимир Брадоњић и Демир Пецо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана