Звезда побиједила Напредак, премијерка Србије на удару "Делија"

ГС
Foto: Старспорт

БЕОГРАД- Занимљиво је било и на терену, али и на трибинама у мечу Суперлиге Србије у којем је Црвена звезда послије много муке савладала крушевачки Напредак 1:0. Стрелац гола одлуке, као и прије седам дана у Новом Пазару био је Александар Пешић у 68. минуту.

Звезда пољуљана другим поразом у Лиги Европе није добро отворила меч. Боље прилике за гол имали су гости из Крушевца у првих 20 минута.

Прву шансу за Звезду пропустио је Родић, а онда се обрукао Гобељић у 31. минуту, који је промашио из чисте позиције. До краја полувремена бриљирао је голман гостију Петрић, који је зауставио ударце Катаија и Пешића.

Већ на старту другог полувремена Милош Милојевић је увео умјесто повратника Мијаиловића опорављеног Иванића. Кренули су напади Звезде у таласима, али све до 68. минута није било ефекта.

А онда је после центаршута Катаија, лопта закачила једног играч Напретка стигла до одлично постављеног Пешића који главом шаље лопту у мрежу.

До краја меча, иако је било напада на обе стране није дошло до промјене резултата.

Занимљиво је било и на трибинама. Од тренутка када је Звезда постигла гол у центру пажње су биле најватреније присталице црвено-бијелих. Истакли су транспарент „Немоћ државе“, а на мети прозивки и увреда била је премијерка Ана Брнабић. Помињано је и име предсједника Србије Александра Вучића, преноси Спорт клуб.

У другом мечу поподневног програма Војводина је савладала Јавор 2:0, аутоголом Ђукића у 24. минуту и Барајеа у 81. минуту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана