Звезда неће учествовати на изборима у Фудбалском савезу Србије

Танјуг
Звезда неће учествовати на изборима у Фудбалском савезу Србије

БЕОГРАД - Фудбалски клуб Црвена звезда неће учествовати на изборној Скупштини на којој ће се изабрати нови предсједник Фудбалског савеза Србије (ФС С), сазнаје Танјуг.

У Звезди сматрају да су избори фарса, све под плаштом мира који је потребан репрезентацији и злоупотребљава се предстојећи Мундијал да би се заузеле фотеље за наредне четири године.

На функцији предсједника већ је виђен актуелни потпредсједник Ненад Бјековић, некадашњи функционер Партизана, што је за Звезду неприхватљиво и неће дозволити да се понови Славиша Кокеза и 2017. година, све заједно са Марком Здравковићем и Вождовцем кога су сада поставили на мјесто предсједника ФС Београда који делегира 10 чланова Скупштине ФШ.

"У Звезди већ виде шта је циљ челника ФС С, преко Судијске организације, по сваку цијену спријечити Црвену звезду да освоји шампионску титулу јер ове године првак иде директно у Лигу шампиона", порука је из Звезде и додаје се:

"Најбоље је да угасе Звезду, Зека и Бјека опет ће да воде фудбалску Србију, Даниловић води КС С, Бјековић ФШ, Томислав Караџић био је пре њега.... Што је пуно пуно је", став је Црвене звезде.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана