Звезда дочекује највеће изненађење Евролиге

гс
Foto: танјуг

Кошаркаши Црвене звезде вечерас у утакмици деветог кола Евролиге дочекују Асвел.

Звезда после осам одиграних утакмица има скор 3-5, док је француски тим најпријатније изненађење у елитном такмичењу са учинком 6-2.

"Асвел је направио сјајан резултат и добрим играма дошао до шест победа. Имају добре појединце, атлетски квалитетну екипа. Показали су један индивидуално висок квалитет који ћемо морати да исконтролишемо. Имају играче са много поена у рукама. Наша одбрана ће бити на испиту. Ту су Џонс, Окобо, али не само они… Потребно је да одговоримо на атлетски квалитет чврстом игром, да будемо концентридани, да градимо резултат и добром игром на оба краја терена покушамо да победимо", рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

Радоњић се осврнуо и на долазак Стефана Марковића.

"Стефан Марковић није урадио тренинг и није регистрован. Видећемо у каквом је стању, правићемо анализу и видети штта и како даље. Никола Ивановић је почео са тренинзима и видећемо после задњег тренинга да ли може да помогне. Надамо се да ће бити са нама и да ће дати допринос колико је то могуће", закључио је Радоњић.

Кошаркаш црвено-белих Лука Митровић очекује занимљив меч.

"Дочекујемо меч у бољем расположењу него онај од пре седам дана. Очекује нас сјајан тим, који је то доказао партијама у Евролиги. Изванредно попуњен, са комбинацијом сјајних стрелаца и атлетски доминантних играча. Комплетна, квалитетна екипа. Бић нам потребно добро издање да се носимо са њима", рекао је Митровић.

Једно су очекивања јавности, а друго оно шта радимо и за шта се спремамо, каже Митровић.

"Увек се наглашава да идемо меч по меч и за нас је сваки наредни најбитнији. Поготову против екипе са 6-2 скором у Евролиги. За нас је то велики изазов да се одмеримо. Надамо се атмосфери као против Панатинаикоса и да ћемо бити на нивоу који ае нам донети добар резултат", закључио је Митровић.

Утакмица између Црвене звезде и Асвела игра се од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана