ЖРК Борац са кипарском Латисијом: Противник против кога се може играти

Д. Р.
ЖРК Борац са кипарском Латисијом: Противник против кога се може играти

БЕЧ - Рукометашице Борца играће у 2. колу ЕХФ европског купа са екипом Латисије из Никозије, одлучено је жријебом у Бечу.

На први поглед чини се да су “осице” боље прошле него минуле године, када су добиле једног од најтежих ривала у овом такмичењу Дунајску Стреду. Сада ће имати веће шансе за пласман у наредну рунду и европски искорак послије дуго времена, јер кипарски рукомет није на нивоу на каквом је словачки.

- Искрен да будем, нисмо превише истраживали какав нам је противник, али судећи по оном како је било прошле сезоне, вјерујем да су мањег квалитета од Дунајске Стреде. И ми смо у мало другачијем саставу, али у сваком случају дјевојке ће дати све од себе да се лијепо представимо и прођемо у наредну рунду - рекао је тренер Борца Никола Бијелић.

Прва утакмица игра се у Бањалуци 8. октобра, а реванш је седам дана касније у Никозији. Припреме за нову сезону Бањалучанке ће почети крајем јула, а до старта првенства 17. септембра одиграће три припремна турнира, један у Скопљу и два у Хрватској.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана