Зоран Ћургуз, тренер добојске Слоге: Дошло вријеме за бодове са стране

Д. П.
Зоран Ћургуз, тренер добојске Слоге: Дошло вријеме за бодове са стране

ДОБОЈ - Шеф стручног штаба Слоге Зоран Ћургуз пред утакмицу седмог кола Премијер лиге БиХ у којој ће његови изабраници играти у суботу од 17 часова у Добоју код Какња против Игмана је нагласио да је дошло вријеме да се почну доносити бодови и са гостовања.

- Обје екипе су дебитанти у елити и досадашњи резултати показују да се ради о тимовима који су ту отприлике подједнаког квалитета. Можда смо мало ефикаснији од њих, али су зато они са друге стране примили мање голова. У сваком случају ради се о изузетно квалитетној екипи са много звучних имена. Током прелазног рока довели су много искусних играча, поготово из Сарајева. То су фудбалери који имају далеко више премијерлигашких утакмица у ногама, много више искуства, а неки од њих су освајали и титулу - нагласио је Ћургуз.

Истакао је да премијерлигаш из Коњица веома чврста и организована екипа, која увијек зна шта жели и хоће.

- Покушавају са дугим лоптама преко Мирсада Рамића да угрозе гол противника и имају два изузетно брза крила. Од мојих играча очекујем добру реакцију, јер мислим да је вријеме да почнемо доносити бодове са гостовања, пошто нам за очување премијерлигашког статуса неће бити довољни само позитивни резултати са домаћих утакмица. На прва два гостовања у сезони постигли смо четири гола, али остали смо кратких рукава. Надам се да ће у суботу бити боље и да ћемо се радовати првом позитивном гостујућем резултату - наставио је Ћургуз.

Осврнуо се и на играчки кадар пред сусрет са Игманом.

- Карло Стапић неће бити на располагању због три картона, док Адонис Билал још није у тренажном процесу. Сви остали су у комбинацији и потпуно су спремни за овај дуел  - додао је Ћургуз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана