Жесток судар главама Ибрахимовића и Медела: Златану потекла крв, али је Чилеанац изашао из игре

ГС
Foto: Принтскрин/Агенције

У посљедњој утакмици 31. кола италијанске Серије А Милан и Болоња су одиграли сусрет без погодака, а у финишу меча виђен је судар главама Златана Ибрахимовића са штопером гостујућег тима Гаријем Меделом, након чега је Швеђанину пукла аркада.

Шведски нападач је након судара главама пао на тло, након чега се кратко држао за главу и схватио да крвари јер му је разбијена аркада, но свеједно је устао са жељом да што прије настави утакмицу, знајући да његовом тиму треба погодак за освајање три бода. Тек кад је видио да је Медел прошао знатно лошије од њега, Швеђанин се смирио и причекао да се Чилеанцу укаже помоћ, а након свега Медел није могао наставити утакмицу и у 82. минути је изашао с терена.

Подсјећамо, меч између Милан и Болоње завршен је без погодака иако су Росонери имали 33 ударца према голу гостујућег тима, од чега је њих седам ишло у оквир гола.

Ипак, ниједан од њих није завршио у мрежи, али је Милан остао лидер Серије А с бодом више од Наполија и четири бода више од Интера који има и утакмицу мање, преноси Klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана