Зенит није заинтересован за Роналда

Агенције
Foto: Агенције

Генерални директор Зенита Александар Медведев одбацио је могућност да португалски фудбалер Кристијано Роналдо настави каријеру у руском фудбалском клубу. Основни разлог за то су Роналдове године.

Многи медији су наводили да је руски клуб заинтересован за долазак Роналда али је њихов директор Медведев то демантовао и истакао да Зенит не купује играче старије од 28 година.

- Што се тиче довођења Роналда, постоје старосне границе за довођење играча у Зенит. Не разматрамо преговоре са играчима, који су старији од 28 година -рекао је Медведев, пренијеле су РИА Новости.

Роналдо је прије почетка Свјетског првенства у Катару раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а са селекцијом Португалије елиминисан је у четвртфиналу од селекције Марока (0:1).

Роналдо се тренутно налази у Мадриду гдје тренира у тренинг кампу Реала.

Поједини британски медији су објавили да постоји могућност да славни португалски фудбалер настави каријеру у Челсију пошто лондонски клуб тражи замјену за повријеђеног нападача Арманда Броју.

Роналдо је имао понуду и Ал Насра из Саудијске Арабије, али португалски фудбалер још није саопштио у ком клубу ће да настави каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана