Жељезничар и Сарајево жестоко кажњени због сукоба навијача на Грбавици

ГС
Foto: Агенције

САРАЈЕВО- Дисциплинска комисија Фудбалског савеза БиХ због сукоба навијача на сарајевском дербију казнила је ФК Жељезничар са 9.000 КМ новчане казне те затварањем јужне трибине за наредни сусрет против Вележа, док је ФК Сарајево добио казну од 10.000 КМ и забрану гостовања за наредне двије утакмице.

Током загријавања играча на терен су улетјели навијачи Сарајева са сјеверне трибине који су раније ушли на стадион. Хорде зла су потрчале према јужној трибини гдје су се почели окупљати навијачи Жељезничара и бацили су неколико бакљи према трибини и паролама које су Манијаци припремали.

Окупљени навијачи Жељезничара су узвратили па се на терену догодио и краћи сукоб након којег је повријеђен један навијач гостујућег тима.

С тим у вези Дисциплинска комисија Фудбалског савеза БиХ жестоко је казнила оба клуба, а Жељезничар у наредном мечу против Вележа неће имати подршку навијача с јужне трибине, већ ће најватренији навијачи бити смјештени на источној трибини.

Подсјећамо, Жељезничар је славио против Сарајева резултатом 2:0, а поготке за Плаве су постигли Хоџић и Зец, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана