Здјeлар: Мислим да се Партизан није обрукао

Танјуг
Foto: tanjug

БЕОГРАД - Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је да се црно-бели нису обрукали у реваншу мечу против Фејенорда.

Фудбалери Партизана изгубили су од Фејенорда 3:1 у Ротердаму у реванш мечу осмине финале Лиге конференција.

Црно-бели су завршили наступ у Европи, док је холандски тим после убедљивих 5:2 у Београду, укупним резултатом 8:3 изборио пролазак у наставак такмичења.

"Партизан је био много бољи него у Београду. Некако смо у Београду примали јефтине голове, али ова утакмица нам је послужила да се одмеримо, да урадимо један добар тест пред понедељак који нам је веома важан и мислим да се Партизан није обрукао. Мислим да је Партизан био доста ћвршћи, да је играо добар фудбал током целе утакмице.

Добро се борио са једном изузетном екипом и на крају је примио тај трећи гол, према мом мишљењу, незаслужено. Али, у овом моменту није ни важно. Идемо даље и понедељак је за нас најбитнији", рекао је Зђелар за клупски сајт.

Партизан се враћа обавезама у Суперлиги, где ће у понедељак у 28. колу гостовати Раднику у Сурдулици.

"Морамо да се концентришемо на наше првенство. Морам да кажем и да је ова екипа направила веома много у Европи и да сигурно, када смо почели сезону на припремама у Словенији. Нико није очекивао да ћемо стићи до овде и играти пред 50.000 људи и уживати на оваквом терену. Честитам свим момцима, стварно смо направили велики искорак у Европи и идемо даље. Окренућемо се нашем првенству и идемо до краја", рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана