Застрашујућа партија Бајерна: Бохум декласиран са 7:0

Г.С.
Застрашујућа партија Бајерна: Бохум декласиран са 7:0

Сане, Де Лигт Коман, Мане, Мане, Гамбоа, Гнабри. Овако је Бохум бројао до седам у утакмици 3. кола њемачке Бундеслиге у којој је угостио незаустављиви Бајерн. Момчад Јулиана Нагелсмана потпуно је с терена избрисала домаћине, а сусрет је био готов већ на полувремену.

Лерој Сане забио је први погодак у 4. минути и одмах навијестио како ће данашња утакмица изгледати. Након њега је у 25. минути погодак постигао Матијс де Лигт, а у 33. минути забио је Кингсли Коман. У 41. минути нови гол забио је Садио Мане, али му га је ВАР поништио. Ипак, то није обесхрабило Сенегалца па је само минуту касније опет забио, овога пута чист погодак.

Након повратка с полувремена Бајерн је наставио у жестоко ритму па је већ у 60. минути поновно дошао до гола, свој други на сусрету забио је Садио Мане с бијеле тачке. Девет минута касније аутоголом се на муку Бохума надовезао Кристијан Гамбоа.

Коначних 0:7 поставио је Серже Гнабри на асистенцију хрватског фудбалера Габриела Видовића. Хрватски нападач је у игру ушао у 72. минути умјесто Манеа.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана