За развој игре под обручима: Mozzart уз кошаркашке клубове широм земље

Mozzart
За развој игре под обручима: Mozzart уз кошаркашке клубове широм земље

Широм Босне и Херцеговине вриједно се тренира кошарка у локалним клубовима и освајају медаље на домаћим и међународним такмичењима. Од пионира до сениора, многи сањају велике снове у игри под обручима, а до остварења лакше стижу уз асистенцију компаније Mozzart.

Донације су стигле кошаркашима и кошаркашицама ЖКК ВБС Теслић, ЖКК Слобода Нови Град, КК Соколац, ОКК Гацко, ОКК Игман Источна Илиџа, КК БХН БЦ Бугојно, КК Рудар Угљевик, ОКК Кош Бијељина, КК Брчко Дистрикт, ОКК Вележ Невесиње, 3џ3 Бијељина... Mozzart је донацијама обрадовао и бањалучке клубове ЖКК Млади Крајишник, КК Радивој Кораћ, ККИ Врбас, ЖКК Орлови, КК Роокие, ОКК Феникс, КК Баскет 2000, КК Реал…

У традиционалној Mozzartовој акцији „Нови дресови за нове шампионе" гарнитурама нове опреме усрећили су КК Шампион АЛФ-ОМ Бања Лука, ОКК Рудар 2015 Угљевик, КК Партизан из Бањалуке и са Пала, КК Младост Котор Варош, КК БИГ Високо, КК Лијевче Нова Топола Градишка, КК Лидер Градишка, КК Озрен Петрово, КК Уна…

Док су се у бројним кошаркашким клубовима радовали новим дресовима, мајицама, надмајицама, тренеркама, лоптама, торбама, дуксевима и другој спортској опреми, Mozzart их је подржавао и кроз спонзорства.

На дугачку листу клубова које је Mozzart спонзорисао уписали су се кошаркашки клубови Леотар Требиње, Јуришник из Власенице, Хунтерс из Приједора, КК Шамац, бањалучки Звијезда и Партизан ТС, ОКК Козара Градишка, КК Дервента, ОКК Вележ Невесиње, ОКК Витез, КК Турбина Јабланица и многи други.

Као врхунац подршке кошарци у нашој земљи, услиједило је и спонзорство Кошаркашког савеза Босне и Херцеговине од стране регионалног лидера у приређивању игара на срећу.

Док су једни кроз спонзорства добијали спортску опрему, другима је стизала новчана помоћ за рад клубова или за организацију кошаркашких турнира међу којима и за Меморијални турнир Мирза Делибашић у Сарајеву, као и бројне 3џ3 турнире.

Подржани су и многи кошаркашки кампови, од којих се посебно издвајају Кенан Камењаш у Илијашу, Тхрее Поинтс Јахорина, те Кошаркашки камп Мирза Телетовић МТ3 у Јабланици који се ове и прошле године одиграо на терену који је обновила компанија Mozzart.

А како би сви перспективни кошаркаши и кошаркашице имали и квалитетно мјесто за тренинге и такмичења, компанија Mozzart обновила је спортске терене у Бањој Луци, Добоју, Бијељини, Јабланици, Мостару, Билећи. Захваљујући Mozzartу, сада осим опреме и новчане подршке, имају и оазе за игре под обручима…  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана