За развој борилачких вјештина: Mozzart уз кик-боксера Едина Вучеља

Mozzart
За развој борилачких вјештина: Mozzart уз кик-боксера Едина Вучеља

Има само 30 година, а већ двије и по деценије спортског стажа. Борилачким вјештинама бави се уз редовни посао, а љубав према кик-боксу, посвећеност тренинзима и дисциплина овом професионалном војнику донијели су медаље са свјетских такмичења. Он је Един Вучељ, а на путу до успјеха сада му је партнер компанија Mozzart са којом је склопио спонзорски уговор.

„Подршка коју ми је пружила компанија Mozzart добро ће ми доћи за наставак тренажног процеса и припреме за наредна такмичења, а како би што спремнији дочекао нову сезону. Хвала Mozzartу што су стали уз мене и дали ми вјетар у леђа за освајање нових титула", поручује Един.

 

 

Његови спортски почеци везани су за таекњондо у којем је стигао до мајсторског звања црни појас II ДАН, те остварио сјајне резултате на многобројним домаћим, регионалним и интернационалним такмичењима. Кик-боксом се такође бави од малих ногу, а на такмичења у овој борилачкој вјештини иде од 2016. године.

 

Од свих борилачких вјештина које је тренирао, каже да се у кик-боксу највише пронашао и да је то спорт у којем је остварио своје највеће успјехе. Ту се, свакако, убрајају титула шампиона на Свјетском првенству, шест свјетских купова, те двије бронзане медаље на Европском првенству.

Без обзира на то за који клуб наступа, Вучељ се редовно на такмичењима бори под заставом репрезентације БиХ иако не добија системску подршку. Самостално тренира, посјећује пријатељске клубове и одлази на кампове ради припрема за важна такмичења.

Осим константне подршке породице и пријатеља, од сада га на путу до нових одличја подржава и регионални лидер у приређивању игара на срећу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана