За дуплу круну: Mozzart подржао МНК Бубамара Цазин

Mozzart
За дуплу круну: Mozzart подржао МНК Бубамара Цазин

Регионални лидер поново уз талентовану футсал екипу

Када их је компанија Mozzart прије двије године подржала кроз спонзорски уговор, из Малоногометног клуба Бубамара Цазин су поручили да им је жеља да заиграју у Премијер лиги БиХ. Тај сан им се остварио, па су сада на високом другом мјесту премијерлигашког такмичења. Како би наставили путем успјеха, регионални лидер у приређивању игара на срећу поново је стао уз екипу из Цазина. Уз овакав снажан вјетар у леђа, сада желе да освоје и Премијер лигу и Куп БиХ.

„Част и задовољство су нам да најавимо заједнички поход на дуплу круну, те једно ново поглавље у нашем клубу у којем компанију Mozzart препознајемо као једног од кључних партнера, како у нашој свакодневници, тако и у Еуропским амбицијама. Ова друштвено одговорна компанија је сигурно један од стубова наше дугорочне стабилности, а ред је да су најбољи уз најбоље. Драго ми је што имамо исте погледе на спорт, те пословно разумијевање, па једни друге инспиришемо на боље и више, те нам је велико задовољство бити дио ове приче”, поручује је Едијан Ханданагић, спортски директор МНК Бубамара Цазин.

 

 

У овом клубу амбиције не крију, па се надају да ће им сезона протећи без повреда и да ће успјети да остваре циљеве. То им желе и у компанији Mozzart у којој су, с разлогом, поново стали уз чувену Бубамару.

 

„Од склапања првог спонзорског уговора до данас, примјетили смо велики спортски раст и напредак овог клуба. Стога смо одлучили да наградимо њихов ентузијазам, труд и рад на терену новим спонзорством кроз које ћемо бити њихов вјерни навијач у наредној сезони са жељом да се оките дуплом круном. Ми у Mozzartу смо препознали професионални однос управе Бубамаре и ту смо да заједно испунимо сан да доведемо сљедеће године Лигу шампиона у Цазин”, поручује Стефан Личина из Сектора маркетинга компаније Mozzart.

Сјајна екипа, у којој тренутно игра чак 10 домаћих и регионалних репрезентативаца, већ 16 година ниже успјехе у спортским салама широм БиХ. Могу се похвалити и Школом футсала, са око 80 полазника, због које не морају да брину за помладак, као и перспективном јуниорском У19 селекцијом, са којима раде лиценцирани УЕФА тренери.

Управо они су залог за будућност клуба чије су утакмице најпосјећеније у Лиги, а њихови навијачи страствени и предани, што је у овој сезони њихова највећа снага. Цијели Цазин, поручују, дише за Бубамарин сан, па желе да у свој град донесу титулу првака, али и доведу Лигу шампиона. Уз шампионску подршку из Mozzartа, то је, већ доказано, оствариво.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана