Вуклишева: Саиграчице из одбране помогле за сјајан учинак

Д.К.
Вуклишева: Саиграчице из одбране помогле за сјајан учинак

БАЊАЛУКА – Рукометашице Борца савладале су Крајину из Цазина у „Борику“ у мечу 2. кола Премијер лиге 30:22. Јунак тријумфа Бањалучанки је чувар мреже Дарјана Вуклиш, која је убиљежила 21 одбрану.

Повратница у редове „осица“ спустила је ролетну гошћама. Показала је зашто је највеће појачање „црвено-плавих“ у љетном прелазном року. За „Глас Српске“ скромно истиче да су јој саиграчице из одбране помогле да она пружи добру партију.

-Играле смо против доброг тима. Дјевојке из Цазина дале су све од себе. Ову утакмицу добила је екипа. Све дјевојке су дале допринос побједи. Мени су оне добром игром у одбрани олакшале посао. Свјесна сам да доста ствари зависи од мене, тако да стварно се трудим да дам свој максимум у свакој ситуацији – рекла је Вуклиш.

У првом мандату, у сезони 2020/2021 поуздани чувар мреже је са Борцем освојила све. И овај пут жели и увјерена је у репризу.

-Наше амбиције су највеће. Има доста добрих екипа, неће нам бити лако, али ипак мислим да се ми највише питамо. Мали проблем је и то што је каснио почетак првенства. Нисмо знале кад ће почети. Рано смо почеле са припремама, али полако дижемо форму, лагано слажемо коцкице. Окрећемо се наредним мечевима, чека нас доста изазова, али сам сигурна да ћемо на све знати адекватно одговорити – истакла је Вуклиш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана