Врбас домаћин квалификационог турнира Еврокупа 1: Промотори Голићева и Бајић

Г.С.
Врбас домаћин квалификационог турнира Еврокупа 1: Промотори Голићева и Бајић

БАЊАЛУКА - Прослављени кошаркаши Слађана Голић и Драган Бајић биће промотори квалификационог турнира Еврокупа 1 који ће 10. и 11. марта бити одигран у Бањалуци у организацији Кошаркашког клуба инвалида Врбас.

 Поред домаћина, у "Борику" ће још наступити Змај (Градачац), Лондон Титанс (Енглеска), Келн (Њемачка) и Падова Миленијум (Италија). Само ће побједник стећи право наступа на завршном турниру у Италији.

У богатој каријери Голићева је, између осталог, са репрезентацијом Југославије освојила олимпијско сребро на Играма одржаним 1988. године у Сеулу, док је Бајић годинама синоним за све успјехе Игокее са којом је биљежио сјајне резултате на међународној, регионалној и домаћој сцени.

- Хвала нашој кошаркашкој краљици Слађани Голић која је са одушевљењем прихватила да буде наш промотор, а исто тако хвала и нашем дугогодишњем пријатељу Драгану Бајићу који нам је увијек био на располагању. Ево, и сада је радо прихватио да буде дио ове наше лијепе приче. Обавили смо велики дио посла на организационом плану и већ сада можемо рећи да је све спремно за предстојећи кошаркашки спектакл - рекао је предсједник Врбаса Маринко Умичевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана