Врањеш у најјачој лиги свијета

Д.Д.
Врањеш у најјачој лиги свијета

ВЕЦЛАР – Бањалучанин Владимир Врањеш каријеру наставља у њемачкој Бундеслиги . Сјајни пивот потписао је уговор са Вецларом на двије године и представљаће велико појачање.

Њемачки тим је прошле сезоне једва изборио опстанак и у наредној не жели да се понови тај сценарио. Врањеш је већ треће појачање и долази из Бенфике.

- Знам да је Вецлар клуб са традицијом и једва чекам да заиграм пред сјајним навијачима. Сигурно је да ћу дати све од себе овдје да направимо што боље резултате. Ова традиција и сјајна арена са навијачима у најбољој лиги на свету – то је нешто посебно за мене и заиста ми је драго што ћу добити шансу да играм ово такмичење  -поручио је Врањеш на представљању.

За Врањеша ријечи хвале имају директор и тренер-

-Владимир доноси много међународног искуства и рутине која нам је потребна на терену и ван њега. Он ће нам донијети неопходну стабилност и лидерство. Владимир је тимски играч, велики борац који има побједнички менталитет поручио је генерални директор Бјорн Сакп.

Нови тренер Френк Карстенс је такође веома задовољан:

-Врањеш ће нам помоћи у одбрани својим понашањем и искуством. Одушевљен сам што добијамо врхунско појачање- рекао је Карстенс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана