Врањеш гледа ка Азији

Синиша Котараш
Врањеш гледа ка Азији

БАЊАЛУКА - Само дан уочи гостовања код Зрињског Борац је остао без капитена и најбољег стријелца Стојана Врањеша који ће каријеру највјероватније наставити у Азији.

 Захваљујући сјајним играма како прошле тако и ове сезоне неће му бити тешко да пронађе нови ангажман, а питање је како ће Борац надокнадити његов недостатак. Иако ће сви детаљи бити познати у понедјељак одлучено је да он не путује са екипом у Мостар. Овакав развој ситуације свакако је изненадио све, а нарочито навијаче, па остаје да се види како ће тренер Немања Миљановић укомпоновати екипу за гостовање у Мостару, као и три преостале утакмице до краја првог дијела шампионата.

Врањеш је и у минулој шампионској сезони био један од најзаслужнији за тај успјех са 15 постигнутих погодака. У текућем шампионату већ се десет пута уписао у листу стријелаца и други је у лиги са само једним голом мање од водећег Немање Билбије. Ипак, дуго очекивани двобој голгетера ће изостати.

Без обзира на све, Миљановића није напустио умјерени оптимизам.

- Морамо одиграти чврсто, јако и мушки и настојати да будемо прецизни у завршници, јер нам ривал неће дозволити много прилика. Уз то, Зрињском се не смије ништа поклањати, јер ћемо бити кажњени на најболнији начин - додао је Миљановић који у Мостару неће моћи да рачуна ни на Александра Субића и Бојана Павловића који су ван тима због вируса корона.

Парови 16. кола, субота: Леотар – Широки Бријег (13 часова), Радник – Сарајево (17), Зрињски – Борац (19). Недјеља: Рудар Приједор – Жељезничар (13), Посушје – Тузла сити (13). Понедјељак: Слобода – Вележ (18 часова).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана