Војводић на излазним вратима Слободе

Д. П.
Војводић на излазним вратима Слободе

НОВИ ГРАД - Искусни стручњак Дарко Војводић, како “Глас Српске” незванично сазнаје, у наставку сезоне највјероватније неће сједити на клупи Слободе.

Он је у првом дијелу сезоне са прволигашем из Новог Града освојио друго мјесто са четири бода заостатка за јесењим прваком Крупом и тако остварио жеље челника клуба са стадиона “Млакве” да пред наставак сезоне остану конкурентни у борби за титулу и пласман у Премијер лигу.

По окончању јесењег дијела Војводић је рекао да је успио да испуни циљеве са доста скромним играчким кадром, а од управе затражио је да се појачају пред прољећне битке, као и да се клуб уозбиљи у појединим сегментима, јер у првом дијелу сезоне на клупи практично нису имали ни физиотерапеута, ни љекара.

Додатни проблем клубу са дугом и свијетлом традицијом направиле су и недавне поплаве послије којих су “Млакве” неколико дана биле под водом и неизвјесно је још колику штету су направиле не само на терену, већ и на комплетној инфраструктури. Не зна се ни са колико новца ће Слобода располагати у 2023. години, а то ће зависити од буџета општине Нови Град, односно оног дијела који ће се издвојити за спорт.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана