Влаховић: Тренер ми рекао да останем смирен, желим напредак

Г.С.
Влаховић: Тренер ми рекао да останем смирен, желим напредак

Нови нападач Јувентуса Душан Влаховић задовољан је дебијем у Старој дами који је обиљежио поготком за свега 13 минута на терену.

Гдје је стао у Фиорентини, српски репрезентативац је наставио у Јувентусу. Против Вероне (2:0) је затресао мрежу у раној фази дуела и најавио да ће бити велико појачање за Бјанконере.

„Било је веома важно победити у овом мечу јер је после репрезентативне паузе најтеже, посебно психолошки. Имали смо прави приступ од почетка и урадили смо важну ствар, а то је победа. Морам да се захвалим својим саиграчима и тренеру што су ми толико помогли у последњих неколико дана. И ја покушавам да што пре схватим како ствари овде функционишу. Дајем све од себе", истакао је Влаховић послије меча.

Простора за напредак има на претек.

„Нападачу је најважније да постигне гол, али желим да унапредим своју општу игру, да се ‘отресем’ дефанзиваца, да помогнем тиму колико год је то могуће. Тренер ми је рекао да останем смирен и да ће бити све у реду".

Јуве се попео на четврто мјесто табеле са 45 бодова, осам мање од лидера Интера.

„Као што сам рекао на конференцији за новинаре, Јуве увек има највише циљеве. Када Јуве започне такмичење, има за циљ да га освоји. Овде сам да дам свој допринос, ићи ћемо корак по корак и видети како ће сезона да се развија", закључио је Влаховић.

У наредној утакмици 13. фебруара слиједи гостовање Аталанти, преноси sportklub.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана