Влаховић: Избор био лак, Јувентус и ја имамо исти ДНК

Танјуг
Foto: juventus.com

ТОРИНО- За мене је избор био лак, упркос томе што су се споимињали бројни клубови, Јувентус има такав ДНК да те тјера да се бориш, да никад не одустанеш.

То је дио и мог менталитета и морам да се захвалим клубу на прилици коју ми је пружио, рекао је српски фудбалер Душан Влаховић.

Он је данас званично представљен у Торину, као најскупљи фудбалер у зимском прелазном року, пошто је његов трансфер из Фиорентине износио 82 милиона евра.

Влаховић се захвалио свима у Фиорентини, посебно тренеру Ћезаре Пранделију и додао да једва чека да заигра у дресу Јувентуса.

На питање да ли осјећа "тежину Роналдове седмице" истакао је да сви дресови Јувентуса подједнако тешки и да је "седмицу" узео јер је била слободна и најближа његовој омиљеној "деветки".

"Хвала навијачима Јувентуса на добродошлици, мојој породици на подршци, менаџеру на сарадњи и првом тренеру Ивану Томићу што ме је промовисао у првотимца Партизана“, поручио је Влаховић.

Влаховић би у дресу Јувентуса требало да дебитује у недјељу против Вероне у Серији А, док би у Лиги шампиона могао да забиљежи свој лични деби против Виљареала 22. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана