Влаховић: Хоћу титулу с Јувентусом и 30 голова

Танјуг
Влаховић: Хоћу титулу с Јувентусом и 30 голова

ДАЛАС- Фудбалски репрезентативац Србије Душан Влаховић изјавио је да му је циљ да у предстојећој сезони Серије А постигне 30 голова и освоји титулу са Јувентусом.

Влаховић није играо на синоћњем пријатељском дуелу између Јувентуса и Барселоне (2:2) у Даласу.

"Желим да уђем у историју Јувентуса. Тимски голови су важнији од личних, најважније је да Јувентус побјеђује. Желим Скудето и 30 голова. Али најважније су побједе. Све пролази, само успјех остаје", изјавио је Влаховић у интервјуу за Газета дело спорт, који је главна прича на данашњој насловној страни италијанског листа.

Српски голгетер позвао је најбољег српског тенисера Новака Ђоковића на партију тениса у Торину.

"Не сматрам да сам као он. Ђоковић је референтна тачка за све нас. Не знам га лично, али ми је честитао када сам стигао у Јувентус. Он је узор, има лудачку менталну снагу. Ја сам такође некад играо тенис, било би лепо да нас посјети у Торину да размијенимо неколико удараца", рекао је Влаховић.

Повратник у редове "старе даме", француски везиста Пол Погба, Србину је дао надимак Дуду.

"Пол воли да даје надимке и, ако се то њему свиђа, мени не смета. Знао сам га само са ТВ, имао је огроман утицај на тим, он је свјетски шампион и већ је много тога освојио са Јувентусом, уз Лигу Европе са Манчестер јунајтедом. Лијепо је што је опет са нама", закључио је Влаховић.

Бивши нападач Партизана најплаћенији је фудбалер италијанске Серије А и Јувентуса са годишњом бруто зарадом од 12.960.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана