Владимир Милићевић, играч-помоћни тренер Радника, за “Глас Српске”: Нека посљедњи плес буде шампионски

Дејан Кондић
Владимир Милићевић, играч-помоћни тренер Радника, за “Глас Српске”: Нека посљедњи плес буде шампионски

БИЈЕЉИНА - Све стаје у једну утакмицу. Радник улаже све и посљедњег адута Владимира Милићевића да донесе титулу шампиона у Бијељину. Мајсторица која је на програму у суботу од 19 часова у Орашју, даће одговор да ли је то довољно.

Повреде Вука Меденице и Кинеза Адаија приморале су Бијељинце да искористе и посљедњи џокер у виду искусног примача серве. Милићевић је навукао патике и уз помоћ осталих саиграча донио Раднику изједначење у серији. За “Глас Српске” одлични поентер признаје да није могао одбити позив екипе да им помогне.

- Мислим да се мало преувеличава мој учинак. На наговор играча сам се регистровао, након што су из строја испали Меденица и Адаи. Одрадио сам три тренинга пре утакмице и само покушао да помогнем екипи на најбољи могући начин. Пошто ове сезоне за екипу Радника играју одлични одбојкаши није ми било тешко да се уклопим у систем, а то су ми саиграчи у великој мери омогућили. Иако многи кажу да сам био најважнији играч Радника не слажем се с тим, јер мислим да је колектив најбољи играч наше екипе у овој сезони. Што се наставка играчке каријере тиче у животу се водим оном народном: “Никад не реци никад”, али ми је лепо на клупи и нисам имао жељу да играм. Ово је специфична ситуација те се надам да своје старе кости нећу морати више да умарам играњем за Радник. Остала је још једна утакмица која може да обележи моју каријеру дугу више од 25 година. Нека буде титула - поручио је Милићевић.

Радник након освајања Купа Републике Српске и Купа БиХ жели и трећи трофеј ове сезоне, међутим, неће бити нимало лако доћи до њега, јер Домаљевац игра одлично, поготово на свом терену.

- Сматрам да смо играма током сезоне апсолутно заслужили да се нађемо у финалу плеј-офа. Исто су показали и играчи Домаљевца. Састаје се прва и друга екипа на табели и мислим да су гледаоци уживали у претходне две утакмице. У мајсторици очекујемо да одиграмо далеко боље него у првом мечу финала. Не могу обећати да ћемо славити, али ћемо сигурно дати све од себе да пружимо максимум. Ако то урадимо сигурно је да ћемо бити близу пехару шампиона БиХ. Како сада стоје ствари сигурно нећемо моћи да рачунамо на интернационалца из Кине Адаиа, који је и даље на поштеди због повреде ока из првог сусрета. Што се Меденице тиче, он се опоравља. Под великим је знаком питања. На свакодневним је терапијама и надамо се да ће моћи да помогне, јер је од великог значаја за нашу екипу - закључио је Милићевић.

Пехар стиже из Какња

Трофеј намијењен шампиону БиХ и ове године промијениће дестинацију. Након доминације Младости, Какањ је прошле године освојио шампионску титулу надигравши баш Домаљевац у финалу. Ове године славиће или Радник или екипа коју с клупе води Златко Ивић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана