Владимир Јовановић нови тренер Игокее

М. З.
Владимир Јовановић нови тренер Игокее

ЛАКТАШИ - Српски тренер Владимир Јовановић замијениће Драгана Бајића и постаће нови тренер кошаркаша Игокее, потврђено је из клуба.

- На састанку управе клуба усвојена је оставка тренера Драгана Бајића. Изражавамо захвалност за све што је урадио за клуб и увијек ће да буде дио наше породице. Управа Игокее донијела је одлуку да за новог шефа стручног штаба постави Владимира Јовановића, а од новог тренера очекује да покаже све своје квалитете и потенцијал као тренер и желимо му срећу у раду.

Јовановић је прве тренерске кораке направио у млађим селекцијама Црвене звезде 2012. године, а током три сезоне у првом самосталном послу у ФМП (2017-2020) био је једно од великих изненађења цијеле АБА лиге и ново име међу домаћим младим тренерима који је на себе скренуо пажњу.

Након тога са врло младом екипом Цибоне, као први српски тренер у Хрватској у посљедњих 30 година промовисао је неколико талентованих младих играча тог клуба. Током 2019. године изабран је за једног од помоћника селектора репрезентације Србије под вођством Игора Кокошкова, а тренутно је селектор репрезентације за играче до 20 година. На том мјесту је од децембра прошле године. Јовановић у Лакташе долази послије ангажмана у Црвеној звезди - стоји у саопштењу Игокее.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана