Владимир Илић, тренер Крупе, задовољан након Медулина: Повратак Батара донијеће нам сигурност

Д. Д.
Владимир Илић, тренер Крупе, задовољан након Медулина: Повратак Батара донијеће нам сигурност

КРУПА - Фудбалери Крупе вратили су се са припрема у Медулину, гдје су одиграли четири меча.

Екипа је савладала Кустошију (1:0), ремизирала је против премијерлигаша Слободе (2:2) те Карловца (0:0), док је поражена од Јаруна (0:6). Тренер Владимир Илић истиче да је задовољан како је екипа одиграла већи дио припрема.

- Генерално сам задовољан како смо изгледали на припремама. Одиграли смо два одлична меча против Слободе и Кустошије, гдје смо заиста били добри против квалитетних противника. Против Јаруна смо одиграли добро прво полувријеме, док смо у другом дијелу дали шансу младим играчима и фудбалерима који су били на проби и ту смо поражени по лошем терену. А играчи су могли да виде да морају још да раде ако желе да буду у комбинацији за тим.

Мечеви у Медулину су показали шта је потребно да се исправи до наставка шампионата Републике Српске.

- Свјесни смо ми својих мана које смо видјели и током ових припрема, али имамо још три седмице рада да их исправимо. Оно што нас радује свакако је опоравак Бојана Батара који ће нам пуно значити у дефанзиви и донијети додатни квалитет и сигурност. Такође тражимо још једно појачање да бисмо комплетирали тим за наставак сезоне. Видјећемо у оквиру нашег буџета да ли је то могуће, а знамо и на којој позицији нам је потребно - поручио је Илић.

Ускоро ће бити позната и одлука о играчима који су на проби, као и онима који чекају папире за регистрацију.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана