Владимир Илић. тренер Крупе: Побјегли смо од паклених врућина

Дарко Пашагић
Владимир Илић. тренер Крупе: Побјегли смо од паклених врућина

ЧАЈЕТИНА - Фудбалери актуелног шампиона Републике Српске Крупе већ шест дана налазе се на Златибору, гдје хватају залет за ново првенство у којем ће поново имати високе амбиције.

Под диригентском палицом младог стручњака Владимира Илића, који је прије два дана прославио 24. рођендан, ради 25 фудбалера, а свима је једини циљ да се што боље припреме за шампионат Српске који стартује 6. августа.

- Побјегли смо од паклених врућина које су у Бањалуци и Републици Српској. Нисмо могли да изаберемо боље вријеме за одлазак на припреме, јер су овдје температуре око 25 степени Целзијуса и имамо идеалне услове за рад. Немамо никакве замјерке ни на особље хотела “Палисад” које нам је практично 24 часа дневно на услузи - нагласио је Илић.

Прије одласка на припреме Крупа је одиграла контролни сусрет са Осијеком у ком је поражена са 0:1. На Златибору су одиграна још два меча. У првом су изгубили од Слободе из Ужица, а другом су истим резултатом поготком Слободана Ђекића савладали Будућност из Ариља.

- Резултати у припремним утакмицама увијек су били у другом плану. Тако је и овог пута. Најважније је да су нас до сада мимоишле повреде и да имам на располагању све фудбалере. Ово је за нас четврта седмица припрема и још немам праву слику екипе ни ростера, али се полако слажу коцкице - наставио је Илић.

Фудбалери Крупе се вечерас враћају са Златибора, а прије тога ће одиграти још једну контролну утакмицу.

- Ривал ће нам бити екипа ИМТ-а из Београда. По повратку кући настављамо са радом, а генералну провјеру имаћемо 29. јула против Лакташа. Четири дана касније играчи са мањом минутажом састаће се са Јединством из Бихаћа - рекао је Илић.

И у наредној сезони амбиције Крупе биће веома високе.

- У свако првенство улазимо са истим циљем, а то је да будемо у самом врху. Још је тешко рећи да ли ћемо се поново борити за улазак у Премијер лигу, али би било лијепо када бисмо поновили прошлогодишњи резултате када смо били шампион Српске и освајачи Купа - додао је Илић.

Два појачања

У редовима Крупе није баш прометно овог љета. У редове шампиона Српске стигла су само два фудбалера Бојан Батар, који је прошле сезоне носио дрес бијељинског Радника, и Александар Петровић (Жељезничар Спорт тим). Клуб из кањона Тијесно напустили су Димитрије Тврдишић, Немања Видовић, Еманулах Блажевић и Имран Билић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана