Бањалучанин на голу Србије

ГС
Бањалучанин на голу Србије

БЕОГРАД - Један од најбољих голмана пољске Екстракласе Владан Ковачевић прихватио је позив селектора А тима Србије Драгана Стојковића Пиксија и требало би ускоро да буде дио најбољег тима Србије, објавио је ногометни савез Србије.

Након што је у претходних неколико наврата одбијао позив у репрезентацију БиХ, некадашњи чувар мреже Сарајева донио је дефинитивну одлуку и у будућности ће бранити за Србију.

Ковачевић је рођен у Бањој Луци. Има 24 године, својевремено је бранио за младу репрезентацију БиХ. 

Игра у Ракову, клубу који је лидер шампионата Пољске и већ неко вријеме је био на скенеру директора А тима Србије Стевана Стојановића, самим тим и селектора Драгана Стојковића.

"Уколико све буде у реду са папирологијом и од ФИФА-е на вријеме стигну одговарајућа документа, очекује се да Ковачевић буде на располагању већ у марту кад репрезентацију Србије очекује почетак такмичења у квалификацијама за Европско првенство и утакмице против Литваније у Београду и Црне Горе у Подгорици", саопштио је ФСС на званичној страници.

Прије неколико дана одлуку да дрес Њемачке замијени опремом Србије донио је Лазар Самарџић, а од марта 2021. године и доласка селектора Драгана Стојковића и директора Стевана Стојановића у Фудбалски савез Србије на том списку нових адута налазе се првотимац Црвене звезде Стефан Митровић (Канада), адут шпанске Алмерије Срђан Бабић (БиХ) и чувар мреже Роме Миле Свилар (Белгија).
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана