Владан Аризановић опет у дресу Леотара: Срце ме вукло у Требиње

Дарко Драгичевић
Владан Аризановић опет у дресу Леотара: Срце ме вукло у Требиње

ВРАЊЕ - Бек Владан Аризановић се након само годину дана враћа у Требиње. Стамени рукометаш из Врања је открио да се врло лако договорио о повратку у херцеговачки клуб.

Аризановић се враћа у добро познату средину, јер је раније већ двије године носио дрес Леотара. Истиче да ниједног момента није имао дилему у вези са повратком.

- Након епизоде у Словачкој Леотар се опет јавио и срце ме је просто вукло у Требиње. Стекао сам ту добре пријатеље, дјевојка ми је из Требиња, амбиције клуба су такође високе, тако да смо се лако договорили. Леотар ће опет играти у Европи, доста екипе познајем и све то је било довољно да се вратим и појачам овај клуб - рекао је Аризановић за Врањанску телевизију.

У првом мандату бек је са Леотаром био веома успјешан. Након успјешне сезоне у Железничару упутио се у Требиње, гдје је остао двије године.

- Отишао сам у Леотар и то за мене није било иностранство. Наши људи, тренер је био Дарко Таврић, који је сад селектор Катара. Остварили смо сјајне резултате. Били смо четврти друге сезоне изборили пласман у Европу. Ипак тада се јавио словачки клуб Агро Тополчани са сјајном понудом. Желио сам да се окушам у правом иностранству и одиграо сам прошлу сезону за њих. И те како могу да будем задовољан сезоном, јер смо на крају завршили пети и остварили клупске циљеве. Сигурно је да ће ми сезона коју сам имао тамо пуно значити, јер сам видио да могу да играм и у иностранству - додао је Аризановић.

За њега није било пуно дилеме у вези са избором спорта. Његова отац Зоран такође је био рукометаш и од рођења Владан се играо рукометном лоптом.

- Ето рукомет ми је у крви. Отац је био рукометаш, тако да сам одмалена ишао на мечеве, након тога сам се играо лоптом и заволио овај спорт. Кренуо сам да тренирам у основној школи и остао сам до данас. Стекао сам бројне пријатеље, тако сам потпуно задовољан својом досадашњом каријером, а настојаћу да је додатно обогатим новим успесима - поручио је бек од којег у Требињу очекују да понови сјајне партије.

Отац тренер

На почетку каријере Владану је тренер био његов отац Зоран. Са њима је радио и Миодраг Николић. Бројни рукометаши су након тога направили сјајне каријере попут Матеја и Стефана Додића. Матеј сад игра за Металопластику, док је Стефан члан шампионске екипе Војводине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана