Вишеград од старта жели ка титули

Дарко Драгичевић
Вишеград од старта жели ка титули

ВИШЕГРАД - Након пуна два мјесеца припрема, јесењи шампион Прве рукометне лиге Републике Српске Вишеград кренуће ка испуњењу жељеног циља, а то је освајање титуле шампиона и пласману у Премијер лигу БиХ.

Екипа тренера Жељка Јаћимовића има бодовну предност у односу на ривале, а на њиховој страни је и распоред.

Наиме, два главна ривала дочекују на свом паркету.

Такође екипа је појачана за други дио сезоне. Вишеград је довео најбољег стријелца лиге Огњена Маркановића, ту је Марко Кос док је пред старт лиге стигао и десни бек Милош Лојаничић.

Такође од повреде се опоравио Синиша Драгичевић, што ће такође да буде значајно појачање за екипу.

-Почели смо с припрема још 10.јануара и након пуна два мјесеца имамо први званични меч. Добро смо радили имали око 100 тренига тако да могу бити задовољан урађеним . Имали смо и довољан број контролних утакмица а сад слиједи оно прва мечеви у Првој лиги Српске. Улазимо појачани у други дио сезоне. Довели смо искусног Милоша Лојаничића који нам је попунио празнину на десном беку. Шкрипало нам је на тој страни напада а сад смо довели искусног бека. Такође значајан је свакако повратак и Синише Драгичевића па ћемо бити јачи на бековским позицијама. Он се опоравио и ради пуном паром што нас радује- истакао је тренер Јаћимовић.

Вишеграђани не крију да је циљ титула шампиона али истичу и да не размишљају превише далеко.

-Истина је да имао добар распоред и да нам главни ривали у борби за титулу Козара Градишка и МЛадост долазе у Вишеград. Међутим сконцентрисани смо само на првог противника а то је Козара. У последња трри меча смо без побједе против њих . Два пута смо ремизирали и поражени једном. Иако они улазе ослабљени озбиљно ћемо их сватити. Само о њима мислимо и да добро кренемо у други дио шампионата- рекао је Јаћимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана