Винко Мариновић пред дерби против Тузла ситија: Морамо да будемо много ефикаснији

Г.С.
Винко Мариновић пред дерби против Тузла ситија: Морамо да будемо много ефикаснији

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца у премијерном сусрету 11. кола Премијер лиге БиХ у суботу од 16 часова у Сребренику гостују код лидера Тузла ситија, а шеф стручног штаба Винко Мариновић очекује веома тешку утакмицу и нада се позитивном резултату.

Екипа из Симиног Хана овај сусрет дочекује послије пораза у одгођеној утакмици трећег кола против Игмана (2:3), док су Бањалучани у прошлој рунди као домаћини у Новом Граду играли без голова против Вележа. Кормилара Бањалучана брине неефикасност његове екипе, која је у досадашњих десет сусрета постигла само девет голова, док су фудбалери Тузла ситија на девет утакмица мреже ривала затресли чак 23 пута.

- Ако желимо да на репрезентативну паузу одемо са позитивним резултатом наши стријелци у овој утакмици морају да буду расположени, јер играмо против екипе која је постигла највише голова. У посљедња два сусрета имали смо чак осам веома изгледних прилика, а нисмо постигли ниједан погодак. Зато очекујем да се навални ред коначно пробуди и почне да постиже голове - наставио је Мариновић који неће моћи да рачуна на повријеђене Милана Спрему и Дину Ћорића.

У осталим сусретима састају се, недјеља: Леотар - Слобода (16), Зрињски - Игман (17), Жељезничар - Слога (19), Широки Б. - Посушје (19.05), понедјељак: Вележ - Сарајево (16).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана