Вазура: Један играч интересантан Партизану,нисмо у могућности да обарамо рекорде

Tanjug
Foto: Arhiva

Партизан је данас обавио прозивку и званичан почетак припрема за наставак сезоне.

 Вазура је подсјетио да је прелазни рок почео крајем првог дијела сезоне.
  

 "Тренер (Гордан Петрић) је дао коментар да неће бити много долазака, али да ћемо довести играча који ће помоћи екипи. Свесни сте да такав играч кошта. До сада смо погађали све странце, тј. спортски сектор. Надам се да ће тако бити и овог пута", рекао је Вазура.
  

 Он је истакао да је један играч занимљив стручном штабу Партизана.
    

"Биће и разговора са играчима који би у јуну постали слободни  тренутно причамо о једном играчу који ће бити интересантан Партизану. Тренутно су сви на одморима, али од петог јануара ће постати озбиљније. Не одлучујемо само ми, морамо и са клубом да се договоримо. Када тренер тражи играча, он сигурно није слободан и кошта озбиљно, али спремни смо да уложимо и да се боримо за ЛШ. Не може да падне рекорд Сејдуба Суме, то је без бонуса 1.700.000, и није то тај играч који се спомиње. Нисмо у могућности да обарамо рекорде, али ако се појави такав играч, морали бисмо да преговарамо о што дужем плаћању на рате, као што је било за Умара Садика. Рикардо Гомеш је добио српски пасош, па као и Бибарс Натхо, нећемо имати проблема са странцима", рекао је Вазура.
  
 Он је навео да нема понуда за одлазак играча, већ само разговора.
  
 "Ко год да прича да има понуде није истина. Не само код нас, него у европском фудбалу. Иду празници, био је католички Божић, нема понуда, само разговора. Али неће бити много одлазака из Партизана, костур тима неће отићи и неће бити промена. Можда оду играчи на које тренер не рачуна и који нам не би стварали трошкове плата", додао је генерални директор Партизана.
  

 Вазура је подсјетио да је Партизан прошле године доста уложио у свој стадион.
  
 "Капије су обезбеђене, камере, уложили смо због УЕФА. После 20 година смо уложили у дренаже терена, у тоалете свлачионица. Итекако смо уложили, и у блатушу, јер она више није блатуша као што је названа. То су милионска улагања. Не можемо одједном да уложимо, али радимо на томе, као и на пројекту нових рефлектора", навео је Вазура.
    

Он се осврнуо и на однос фудбалског клуба и Југословенског спортског друштва Партизан.
  

 "Њихово је право да критикују и хвале. Ми из фудбалског клуба имамо исти став и он ће остати, а они нека раде шта хоће и то је то. Они опомињу, али ми ћемо имати Скупштину у петак, биће коктел и ми функционишемо нормално. Случај на суду ће бити готов крајем јануара и каква год да буде одлука ми ћемо је испоштовати", закључио је Вазура.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана