Ватерполо спектакл, Борац и Раднички играју хуманитарни меч

Д.Д.
Ватерполо спектакл, Борац и Раднички играју хуманитарни меч

БАЊАЛУКА - Ватерполо клуб Борац ће вечерас од 18.30 часова у хуманитарном мечу да угости Раднички из Крагујевца, учесника Лиге шампиона. Биће ово сјајна прилика да љубитељи спорта уживају у правом ватерполу спектаклу а да уз то буду помогну лијечење Јелене Карајице која болује од Кронове болести.

Репрезентативци Србије, капитен Никола Јакшић и Радомир Драшовић позвали су све љубитеље спорта да дођу на Градски олимпијски базен и уживају у доброј утакмици и уз то буду хумани.

-Заиста се захваљујемо домаћину на пријему. Прелијепо се осјећамо у Бањалуци. Позивамо све да дођу и уживају у добром мечу и да уз то буду хумани и помогну лијечење. Иако нећу играти сигурно је да ће сви који дођу бити у прилици да виде квалитетну утакмицу и све оно што нас спорт чини лијепим - поручио је капитен Србије Никола Јакшић.

Тренер Борца Стеван Нонковић истиче да ће за његове момке ово да буде прави изазов. Бањалучани се спремају за наступ у Првој Б лиги Србије.

- Имаћемо прилику да одмјеримо снаге са комбинованим тимом Радничког и за нас ће ово да буде прави тест , да видим гдје смо и шта још треба да радимо. Задовољан сам досадашњим радом и мислим да смо на добром путу а овај меч ће нам бити сјајна припрема за оно што нас очекује. Млада смо екипа састављена од средњошколаца и појачана са два три старија играла а желим да у једној сезони прескочимо три у позитивном смислу да би већ у наредној били на озбиљнијем нивоу- додао је Нонковић.

Давор Јосиповић се захвалио гостима на доласку.

-Ми смо као клуб пресрећни што имао могућност да угостимо ове златне спортисте и сјајне момке и што ћемо с њима одиграти пријатељски хуманитарни меч. Нама је драго да можемо да угостимо учесника Лиге шампиона и да помогнемо лијечење наше Јелене Карајице. Од наредног мјесеца креће хуманитарни број и покренули смо акцију која ће надам се спасити један млади живот - истакао је Јосиповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана