Ватерполисти Србије против САД на старту Свјетског првенства

Срна
Ватерполисти Србије против САД на старту Свјетског првенства

СЕГЕДИН - У Мађарској данас почиње Свјетско првенство у ватерполу, а први ривал репрезентација Србије је селекција САД од 19.30 сати у Сегедину. Србија се такмичи у групи Д, у којој су још селекције Аустралије и Казахстана.

Првопласиране селекције из четири групе избориће директан пласман у четвртфинале, док ће другопласирани и трећепласирани из сваке групе играти у осмини финала. Ватерполиста Србије Сава Ранђеловић изјавио је да наши репрезентативци једва чекају меч против Сједињених Америчких Држава на Светском првенству у Мађарској.

"Америка је први корак на овом путу, а знате да увијек идемо корак по корак.

Знамо шта нам доноси побједа, спремамо се изузетно. Поред рада у базену, посматрали смо и видео. Нема сумње да су Американци наш најтежи ривал у групи.

О мотиву да не причамо, једва чекамо да почне", рекао је Ранђеловић за званични сајт нашег Савеза. Капитен српске репрезентације Бранислав Митровић изјавио је да наши ватерполисти не смију да се опусте у дуелу са САД.

"Будите уз нас, дајте нам подршку јер ови неки нови клинци вреде. Нико не смије да се опусти против Американаца. Знамо шта побједа доноси. Уживам са овим момцима. Мада сам старији доста учим од њих, али их и усмеравам. Сјајни су људи и спортисти. Идемо даље", рекао је Митровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана