Ватерполисти Црне Горе у Требињу на припремама за европско првенство

Srna
Foto: Srna

ТРЕБИЊЕ - Ватерполо репрезентација Црне Горе налази се у Требињу гдје се на новом затвореном базену припрема за Европско првенство у ватерполу које ће бити одржано у Сплиту од 29. августа до 10. септембра.

У требињској Јавној установи "Базени" Срни је речено да се на припремама налази 16 ватерполиста Црне Горе који ће у Требињу боравити до недјеље, 28. августа, након чега путују за Сплит. 

"Из стручног штаба репрезентације Црне Горе за град Требиње имају само ријечи хвале и кажу да базен пружа идеалне услове за одржавање припрема што показује и то да су кључне тренинге пред првенство одлучили да тренирају на базену у Требињу", рекли су из ове установе. 

Они истичу да граду Требиње и установи "Базени" значи много то што су у могућности да угосте једну од најбољих свјетских ватерполо репрезентација и да им пруже идеалне тренажне услове. 

Ватерполо репрезентација Црне Горе допутовала је у Требиње у уторак, 23. августа, на завршне припреме за Европско првенство. 

"Завршне припреме пред одлазак на Европско првенство смо одлучили да радимо у Требињу. Већ трећи пут ове године смо на припремама у Требињу, гдје имамо веома добре услове. Имали смо изузетно гостопримсто свих људи, изашли су нам у сусрет за све што нам је потребно како на базену тако и у хотелу. Надамо се да ћемо одрадити све што смо планирали и да ћемо направити добар резултат на предстојећем Европском првенству", рекао је селектор репрезентације Владимир Гојковић. 

Осим ватерполо репрезентација Црне Горе, Србије и Њемачке, на требињском затвореном базену недавно се припремала и најбоља пливачица БиХ Лана Пудар, која је на Европском пливачком првенству у Риму освојила златну медаљу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана