Вања Грбић "Кестенбургом" и кампом јача везе са Српском

Д. Кондић
Вања Грбић "Кестенбургом" и кампом јача везе са Српском

БЕОГРАД – Одбојкашки камп прослављеног српског репрезентативца Владимира Грбића и ове године привлачи велику пажњу младих. Легендарни ас за „Глас Српске” истиче да је задовољан тиме како иду пријаве.

-Све иде по плану, засад имамо 650 пријављених клинаца. Велики број њих долази из Републике Српске, што ми је посебно драго. Вјерујем да су препознали квалитет у раду. Иначе, да се мало и похвалим, ове године сам имао ту част да отворим међународни фестивал студентских позоришта “Кестенбург”. То је један фантастичан пројекат и још једна моја веза са Републиком Српском. Директору фестивала Александру Пејаковићу и његовој екипи желим пуно среће и успјеха у даљем раду. Даће Бог и да се ускоро видимо у Српској – поручио је Грбић.

Одбојкашки камп Вање Грбића постоји од 2015. године и кроз њега је до сада прошло више од 3.00 малишана из више од 36 земаља свијета са свих континената. Било је малишана из Европе, Азије, Америке па чак и Африке - од почетника до озбиљних такмичара, а неки су своју љубав према одбојци открили тек у овом кампу.

Камп Вање Грбића налази се у Сокобањи и одржава се сваке године током јуна и јула. Настао је у оквиру спортског удружења “Владимир Вања Грбић”, а његов примарни циљ је да мотивише децу да се одлуче за здрав живот и крену спортским путем.

Поред Сокобање, камп Вање Грбића одржава се у Требињу и Ваљеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана