Уз подршку Mozzart: Успјешно завршен камп „Младен Бојиновић Дуги"

Mozzart
Foto: Mozzart

Додјелом награда и признања учесницима, у сриједу увече је у Требињу успјешно завршен други по реду рукометни камп „Младен Бојиновић Дуги". У "Граду сунца" протеклих седам дана више од 40 дјечака из БИХ, Србије и Црне Горе радило је са врхунским тренерима. Важност овог едукативног спортског кампа препознали су у компанији Mozzart, па су им пружили подршку кроз спонзорство.

- У компанији Mozzart су препознали важност рада са дјецом, бављења спортом, промоције здравог живота и професионалног приступа спорту. Хвала им од срца што су подржали један од најбољих рукометних кампова у свијету- каже прослављени рукометаш Младен Бојиновић.

Организатори су ове године квалитетним радом и тренинзима додатно подигли камп на још виши ниво. Све је, кажу, протекло по плану, дјеца су била посвећена максимално, а програм није био лак јер су имали три пута дневно тренинге.

Млади, перспективни рукометаши имали су и прилику да током кампа раде и са прослављеним српским и свјетским рукометашем, Момиром Илићем. Укупно 43 дјечака, подијељена у 3 групе, свакодневно су вриједно тренирали у дворани и на вањским теренима у „Граду сунца", гдје су им мале тајне рукомета откривали велики мајстори овог спорта.

Вриједан рад младих рукометаша био је награђен одласцима у аква парк, а камп је завршен додјелом диплома.

Прослављени рукометаш Младен Бојиновић је током богате каријере играо за Барселону, Пари сен Жермен, Монпеље, Адемар Леон и освојио 33 трофеја, те постигао више од 2.000 голова. Са селекцијом Југославије освојио је свјетску бронзу 2001. године, био капитен репрезентације Србије, а у Француској освојио 11 шампионских титула.

Стечено знање и богато искуство сада жели да пренесе младим рукометашима, па најављује да ће овај камп постати традиционалан и најбољи у свијету. Да је већ сада тако, свједоче учесници, а у компанији Mozzart вјерују да ће камп легенде домаћег и свјетског рукомета наставити да траје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана