US Open "цензурише" због Новака: Ђоковићу забрањено да игра, а сад би све да ућуткају!

Mondo
Foto: Arhiva

Навијачи су "ухватили" да УС Опен брише објаве због порука подршке Новаку Ђоковићу.

Новак Ђоковић готово извјесно неће учествовати на УС Опену, сем ако власти САД волшебно промијене правила о уласку у земљу у наредних 48 сати, а то је очекивано разбјеснило његове навијаче.

Надали су се многобројни Ђоковићеви навијачи да ће се ствари преокренути у његову користи и да то што није вакцинисан против корона вируса неће бити непремостива препрека, међутим апеле бројних спортиста, политичара и њих самих нико није чуо, односно ситуација је толико ескалирала да УС Опен покушава да их "ућутка".

Већ данима на друштвеним мрежама навијачи Новака Ђоковића "спамују" сваку објаву УС Опена и поручују између осталог да се осјећају преварено, па су због тога из администраторског тима великог гренд слем турнира били приморани и да цензуришу.

О чему се тачно ради? УС Опен је на свом Твитер налогу у понедјељак објавио да је почела "навијачка недеља" на гренд слем турниру, након чега су добили стотине и стотине порука у којима навијачи Новака Ђоковића траже да га пусте на турнир, чиме су "загушене" преостале поруке навијача других тенисера.

То очигледно није био план УС Опена, тако да су администартори њиховог налога на Твитеру одлучили да обришу ову објаву, што није наравно промакло #Нолефам (навијачи Новака Ђоковића на Интернету).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана