Управни одбор РС Републике Српске о старту лига

Дарко Драгичевић
Управни одбор РС Републике Српске о старту лига

Сједница Управног одбора Рукометног савеза Републике Српске одржаће се сутра (петак) у добојском хотелу „Парк“ са почетком од 16.30 часова. Овом приликом, између осталог, биће извучени полуфинални парови Купа Републике Српске за рукометаше чији ће завршни турнир бити одигран у Вишеграду.

- Осим тога на дневном реду имаћемо и информацију о тренутном стању у Рукометном савезу БиХ. Истовремено разговараћемо и почетку нове такмичарске сезоне, како у м:тел Лигама Републике Српске исто тако и када је ријеч о Премијер лиги БиХ, те о Свесрпском купу који је предвиђен за децембар текуће године у Лозници – изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске који је упутио ријечи захвалности Регионалном рукометном савезу Добој и његовом предсједнику Војиславу Рађи који ће као прави домаћини обезбиједити све услове за састанак као и ручак.

Делегација савеза са Маринком Умичевићем на челу присуствоваће сутра и финалној утакмици традиционалног 54. издања Међународног рукометног ТВ турнира.

- Прије свега желим да се захвалим некадашњем сјајном рукометном голману Данијелу Шарићу на сјајној организацији овогодишњег турнира који је понос Републике Српске. Хвала му и на чињеницу што нам је обезбиједио улазнице за завршни спектакл. Искрено се надам да ће се господин Данијел Шарић укључити у рад Рукометног савеза Републике Српске што би нам представљало велико задовољство – додао је Маринко Умичевић.

На крају треба додати да ће информацију о припремама за нову сезону поднијети Борис Шаторџија, предсједник Удружења рукометних судија Републике Српске. Истовремено ће извјештај о учешћу младих рукометаша и рукометашица на кампу „Љетна школа спорта Републике Српске“ у Требињу и „Србија те зове“ који је одржан у Београду поднијети тренер Немања Дмитровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана