Умичевић: На градску Скупштину ставити питање о просторијама РК Борац

Д.Д.
Умичевић: На градску Скупштину ставити питање о просторијама РК Борац

БАЊАЛУКА – Члан Управног одбора Рукометног клуба Борац и предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић тражи да се на дневни ред градске Скупштине Бањалука стави питање о просторијама клуба.

Умичевић наводи да би и Скупштина требала да се информише о процесу који клуб води како би сачувао своје просторије у Српској улици.

-Очекујем да се одборници, али и грађани упознају са информацијама о отимачини простора у Српској улици јер је све отишло предалеко.  РК Борац је понос нашег града, не можемо и не смијемо да дозволимо да се на овако безобразан и бахат начин отимају просторије клуба. Том приликом ћемо изнијети аргументе и чињенице,  а позивамо да сједници присуствује и господин Небојша Торбица и да он предочи своје аргументе и ставове, па да видимо јесмо ли у праву и да завршимо агонију. Тражим од градоначелника Драшка Станивуковића и од Колегијума скупштине и замољавам их , уколико им је стало до Борца, дајте да то покажемо. Уколико се приједлог не прихвати, многе ствари ће бити јасније и пашће све маске, видјеће се ко је за Борац, а ко против- навео је Умичевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана