Ухапшен нападач који је упуцао вођу навијача у Панчеву

Г.С.
Ухапшен нападач који је упуцао вођу навијача у Панчеву

ПАНЧЕВО - Полиција у Панчеву ухапсила је С. М. (21) због покушаја убиства Б. М. (20) из тог града. Ухапшени су један мушкарац (47) из Панчева и један (50) из Земуна због сумње да су С. М. послије пуцњаве скривали у једном стану у Панчеву.

М. Б. (20), један од вођа навијача Фудбалског клуба Железничар, подсјетимо, тешко је рањен јуче кад га је непознати нападач упуцао у стомак. Нападач је након тога побјегао у непознатом правцу.

“Рањени младић је колима Хитне помоћи превезен у болницу у Панчеву гдје је одмах по пријему и оперисан. У граду је познат као вођа навијача локалног клуба, али и симпатизер фудбалског клуба Црвена звезда”, објашњава добро обавјештени извор из истраге и додаје да детаљи пуцњаве још нису познати.

Неколико сати након напада на Б. М. на територији Панчева се догодила још једна пуцњава, а полиција провјерава да ли је ријеч о наставку обрачуна.

“Прве информације из истраге говоре да је непознати нападач из пиштоља пуцао на супарника, али је овај успио да побјегне. Након пуцњаве осумњичени је заједно са саучесником који га је у аутомобилу чекао у близини побјегао у правцу Београда” напомиње извор из истраге, преноси “Курир”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана