У Требињу ускоро утакмице у ноћним терминима: Почело постављање рефлектора на стадиону “Полице”

ФК Леотар
У Требињу ускоро утакмице у ноћним терминима: Почело постављање рефлектора на стадиону “Полице”

ТРЕБИЊЕ - Градоначелник Требиња Мирко Ћурић је са руководством Леотара обишао грађевинске радове на стадиону „Полице“ и на лицу мјеста се увјерио да све тече планираном динамиком.

У току су радови на више локација унутар стадиона, а прије неколико дана почело се и са монтажом првог стуба, те развлачењем енергетских каблова за све четири стопе.

„Ово ће значајно промијенити слику требињског спорта, али и града. Ово је пројекат који заслужује Леотар, Требиње и сви љубитељи спорта и фудбала којих у нашем граду није мало“, навео је Ћурић.

Он је истакао да ускоро треба да почну и радови на изградњи помоћног фудбалског терена са вјештачком травом у бившој касарни, који заједнички граде Град Требиње и Фудбалски савез Републике Српске.

„Није увијек ни лако свакоме да се објасни зашто се улаже у спорт и спортску инфраструктуру. Ово остаје Требињу, нашој дјеци и љубитељима спорта. То је оно што је најважније. Улажемо у спортску инфраструктуру због 2.100 дјеце која се баве спортом и тако ћемо наставити и убудуће“, навео је Ћурић.

Према његовим ријечима, захваљујући подршци енергетског сектора, у наредном периоду почиње реконструкција спортске дворане ‘Милош Мрдић’у Бреговима и свих дворана којима је то неопходно.

Предсједник Управног одбора Фудбалског клуба „Леотар“ Рајко Мичета изразио је задовољство динамиком радова на стадиону у Полицама. Мичета је рекао да ће се овим пројектом промијенити не само спорт и фудбал, већ и цијели град, посебно онда када се утакмице требињског премијерлигаша буду гледале под свјетлом рефлектора.

„Хвала градоначелнику Мирку Ћурићи што је и поред свих оних који нису жељели овај пројекат имао снаге не одсутане. Имамо још неколико важних пројеката за стадион попут нове зелене површине. Овоме се радују сви Требињци и љубитељи фудбала и Леотара“, навео је Мичета.

Обиласку је присуствовао и генерални директор Електропривреде Републике Српске г. Лука Петровић, који је и сам прије више од 10 година био предсједник Управног одбора требињског клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана