У Рогатици најквалитетнија такмичења

С. М.
У Рогатици најквалитетнија такмичења

РОГАТИЦА – Предсједник и секретар Атлетског савеза Републике Српске Душко Ивичић и Небојша Матијевић посјетили су Рогатицу и разговарали са начелником Милорадом Јагодићем и сарадницима из домена спорта о могућностима да овај град буде домаћин квалитетних такмичења.

У Рогатици је изграђена најсавременија тартан стаза коју је верификовала комисија Међународне атлетске федерације. Ту су и терени за скок удаљ и увис, бацање диска, кладива и копља и јама са водом за стипл чез са пратећом инфраструктуром све што треба да има модеран објекат за одржавање најквалитетнијих такмичења.

Очекује се да ће Рогатица већ наредне године бити домаћин првенстава Републике Српске и БиХ у сениорској конкуренцији. На потезу је Атлетски савез, а Рогатица ће понудити добро домаћинство и све остало у границама материјалне и кадровске могућности.

Цијенећи досад учињено за допринос атлетици, предсједник савеза Душко Ивичић уручио је Јагодићу захвалницу у нади да ће атлетика већ на прољеће наредне године бити “бренд” Рогатице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана