У редовима Леотара притајени оптимизам: Можемо бар до бода у Посушју

Г.С.
У редовима Леотара притајени оптимизам: Можемо бар до бода у Посушју

ТРЕБИЊЕ - Иако ће на прољећној премијери бити ослабљени неиграњем чак пет фудбалера у редовима Леотара надају се да се могу вратити непоражени из Посушја, гдје у недјељу од 13 часова са истоименом екипом играју сусрет 20. кола Премијер лиге БиХ.

Шеф стручног штаба клуба са “Полица” Марко Максимовић не може да рачуна на Андреја Ђурића, Ђоку Миловића и Божу Прусину, који одрађују црвене картоне, као ни на повријеђене Амара Ђудерију и Луку Кнежевића, али ипак вјерује да његова екипа може бар до бода у Посушју.

- Ђудерија ће бити још неко вријеме ван строја због проблема са кољеном, док је за Кнежевића сезона завршена. Сигурно да је јако тешко надокнадити недостатак пет фудбалера, али шта је, ту је. Вјерујем да имамо адекватне алтернативе и да се њихов изостанак неће баш толико осјетити. Ова утакмица, као и свака друга до краја првенства за нас је практично квалификациона, тако да пораз, освојени бод или побједа ништа не рјешава - нагласио је Максимовић.

И поред свих проблема вјерује да његова екипа може остати непоражена у Посушју.

- Обавили смо добре припреме и вјерујем да ћемо то показати већ од првог прољећног кола. Сигурно да нас на стадиону “Мокри Долац” не очекује нимало лак посао, али сам оптимиста и вјерујем да се на “Полице” можемо вратити уздигнута чела, односно бар са бодом - додао је Максимовић.

У одсуству Ђурића и Миловића на овој утакмици капитен ће бити Милош Аћимовић.

- Наш примарни циљ у наставку првенства је опстанак, а ово је само прва у низу утакмица ка зацртаном. Имамо доста играча који могу да замијене оне који неће бити у строју и сигуран сам да ћемо дати све од себе да останемо непоражени - рекао је Аћимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана